Menu
Sæsonafslutning UNGDOM 

Sæsonafslutning

 

Sæsonen 12/13

Sæsonen er ved at være slut for i år, og det er derfor tid til at gøre status for året der er gået. Tritons ungdomsafdeling har oplevet et år med rigtig stor tilgang af spillere der har udfordret både trænerteamet og kapaciteten i træningslokalet - rigtig dejligt. Vi har i år haft et hold med i holdturneringen – vi håber på mange flere næste sæson. Tilmeldingen til holdturnering sker i starten af oktober og alle der er startet igen i september vil som udgangspunkt få tilbuddet. Vi har i år haft 2 ungdomsspillere med til ungdoms DM og også her håber vi på at få flere med næste år, men dette kræver hård og seriøs træning. Begynderstævnerne er forløbet over al forventning med mange deltagere fra Triton og med en Triton spiller som samlet vinder, samt en som samlet nr. 3. Rigtig flot.

 

Sæsonafslutning

Onsdag d. 19/6 vil vi holde sæsonafslutning hvor vi mødes kl. 17 til hygge, rundbold, fodbold måske lidt bordtennis alt efter vejret. Kl. 18 vil der være tændt op i grillen Triton sørger for salat og brød m.m. I bedes medbringe kød til grillen samt evt. drikkelse, der vil dog være mulighed for at købe øl og vand i klubhuset.

Af hensyn til indkøb vil vi gerne have en tilmelding senest mandag d. 17/6 på opslagstavlen i depotet. Alternativt på tlf. 61 26 26 66 eller mail ole.bay.jensen2@skolekom.dk

 

Sommerpause

Triton holder sommerpause fra onsdag d. 19/6 til og med fredag d 16/8. Første træningsdag efter sommerferien er således mandag d. 19/8 16:30-18 eller 18-19:30. Vi arbejder i øjeblikket på at afholde en opstartsweekend i slutningen af august, hvor vi vil spille en masse bordtennis samt hygge, spise og overnatte. Hvor arrangementet finder sted er endnu uvist. Vi udsender nyhedsmail når vi kender den nøjagtige dato.

 

Mange tak for en rigtig god sæson og forhåbentlig på gensyn til en endnu bedre i august 13

 

Med venlig hilsen Trænerne


Bordtennisklubben TRITON      Rødegårdsvej 200      5230 Odense M      Telefon 65 93 20 33