Menu
1. division lørdag og søndag

Hvad skal jeg være opmærksom på i Triton??

 

08/11-2013
1. division lørdag og søndag

Endelig hjemmekampe i 1.div. !

 

Kim Jensen og øvrige spillere giver igen prøver på deres bordtennistricks.

Denne weekend er det to af Jyllands bedste og mest betydningsfulde klubber Sisu/MBK og Sjørring BTK der vil dyste mod Tritons bedste hold bestående af de 4 gamle; Carsten ‘’Kosten’’ Jacobsen, Kim ‘’Energizer’’ Jensen, Ole B. Jensen, Ulrik ‘’Goldstone’’ Stein og unge Nicolai Henriksen.

Sisu/MBK, formodes denne gang at stille med et ungt og ambitiøst hold, udfra en trup af følgende spillere:


Ulrik Marcussen
Søren E. Nielsen
Simon Nygaard
Christopher Grymer
Mindaugas Steponkus
Jonas Agerholm

Det bliver formentlig en spændende og kontrastfuld kamp mellem disse unge spillere og så Triton’s old-timere.
Man skal have tørret duggen af brille-glassene hvis man vil kunne følge med når en spiller som Sisu’s Søren E. Nielsen udfører sine utroligt hårde loops med for og baghånden.
Enkelte kan måske også huske Steponkus der deltog i vores seneste stævne og der nåede finalen. Vores egen Ulrik Stein nåede semi-finalen men var efter eget udsagn ‘’verdens uheldigste spiller’’ mod Mogens Sonnichsen.

Kampen starter lørdag klokken 12.00 – Kom og støt Fyens mest farverige hold !

 

Søndag er det Nordvestjyllands flagskib Sjørring der kommer på besøg.

 

Den kamp starter klokken 14:00 


Sjørring er en af de klubber i Danmark som virkelig har gang i en masse spændende initiativer både mht. træning og engagement af professionelle og semi-professionelle spillere.
I årerne 2010-2012 havde klubben en fastboende kinesisk spillende træner. Og den gang som nu har klubben også jævnligt besøg af en professionel træner fra Gøteborg.
Denne sæson udgøres Sjørrings hold for det meste af følgende spillere:

Gustaf Ericson, Ung stærk defensiv spiller som sidste år spillede med succes’ for Vestegnen i elitedivisionen
Elias Ranefur, Som er omkr. nr. 70 i Europa for spillere Under 18 år. Har indtil nu været den bedste Sjørring spiller i denne sæson.
Ramus Edenfall
Sebastian Andersson.
Thomas Schmidt, som har vundet mange medaljer i den bedste rækker for Brønderslev i klubbens gyldne periode i slut 80’erne og starten af 1990’erne.
Han er formentlig den eneste spiller der som alle Tritons spillere (unge Henriksen undtaget) der set bordtennis i sort/hvid fjernsyn.

Heldigvis har ingen ledere fra Sjørring set Kim Jensen’s seneste træningssessioner, for ellers så kunne Sjørring teoretisk set stille op med selveste Jan-ove Waldner – spilleren som stortset alle inklusive mange kinesiske spillere og trænere regner for at være den bedste spiller nogensinde. Som Junior nåede Waldner EM finalen i single for Seniorer tilbage i 1982 og blev Verdensmester i single sidste gang i 1997 i Manchester.
Som om det ikke er nok, så har Sjørring også Waldners mangeårige landsholdskollega, træningspartner og tidligere europamester Mikael Appelgren i truppen.

Kort sagt, uanset hvem af ovenævnte spillere Sjørring stiller med, så er de klare favoritter mod Kosten og kumpaner.
Men hvad – bolden er som bekendt rund – alting kan ske – og spørgsmålet er om der er ilt nok i spillesalene når Kim ‘’Yogi’’ Jensen demonstrerer sin imponerende åndedrætsteknik ! ;-)


Så mød op og se bordtennis af en kaliber vi ikke ser så ofte i Triton.

Mvh.
Mads

 

 AFUKBordtennisklubben TRITON      Rødegårdsvej 200      5230 Odense M      Telefon 65 93 20 33