Menu
1. divisionskampe

Hvad skal jeg være opmærksom på i Triton??

 

07/12-2012
1. divisionskampe

 

             

 

SE KIM JENSEN OG NICO TRYLLE !

 

Klubbens 1.divisionshold, som også består af klubbens største individualister, spiller i denne weekend to meget vigtige kampe mod henholdsvis BTK Roskilde og Tølløse.


Lørdagens kamp mod Btk Roskilde starter klokken 13.00.

Her vil Kosten og kompaner formentlig møde et meget ungt hold bestående af flere ungdomslandsholdsspillere med velfriseret hår og moderne spilanlæg.
Det forventes at blive en spændende og kontrastfuld kamp mellem vores veteraner Kosten, Kim, Ulrik og unge Nicolai Henriksen mod Roskildes ungdomsspillere.

AFUK                           

Søndag klokken 13.00 kommer et af de mest sympatiske hold i Danmark på besøg.
Der er tale om Tølløse's bedste hold anført af den lokale bordtennis-legende Lars Sørensen, hvis styrker er en veludviklet boldføling og en meget stærk baghånd.
Lars Sørensen synes at have spillet bordtennis siden grundlæggelsen af Tølløse. Det har han ifølge pålidelige kilder dog ikke – men det er tæt på.
De øvrige spillere er Allan Lynggaard, som ligesom førnævnte Sørensen har en fin boldføling, men til forskel fra denne vinder de fleste points ved giftige forhåndsloops.
Lasse Kessler, har vistnok kun navnet til fælles med bokseren, er en spiller som nemt kan undervurderes, da spillestilen er udpræget autodidakt. Men Kessler er en stor og farlig fighter.
Klaus Hansen, er en mere orthodoks spillende spiller med største forcer i loopspillet.
Så det er en farverig modstander Kosten og kompaner har søndag. Og spillet vil i sammenligning med kampen om lørdagen nok være præget af længere og lidt langsommere bolddueller.

Kom og støt 1-holdet ! Det kan være Kim Jensen giver prøver på sine cirkus-kunster efter kampen !Bordtennisklubben TRITON      Rødegårdsvej 200      5230 Odense M      Telefon 65 93 20 33