Menu Nyheder: Denne side indeholder information om aktuelle holdkampe, stævner og andre begivenheder. Forældre til ungdomspillere bedes holde sig jævnligt opdateret her
Nyheder
holdliste
træningstider
Galleri/Video
Kalender 17/18

Tilføjet den 15. februar 2018

Billeder fra Tritons Stævne 2018

 

Tilføjet den 15. februar 2018

Video fra Top 12 i Brøndby 

 

 

Maja, Mille og Nick deltog i dette års Top 12 i Brøndby. Video af deres kampe er i øjeblikket ved at blive uploadet og kan ses her

 

 

 

Tilføjet den 11. januar 2018

Klubtur til Ribe 

I weekenden deltog hele 24 unger og 5 ledere fra Triton i dette års klubtur til Danmarks bedste bordtennisstævne, Ribe Kvickly Cup. Der blev spillet og set en masse bordtennis. De komfortable hytter i Ribe Byferie dannede rammen for vores ophold. En stor tak til alle forældre og ledere som var med til at gøre denne tur til en fantastisk oplevelse for vores børn. Og en ekstra stor tak til Anette, som sørgede for, at vi ikke gik sultne i seng.


 

Allan Bentsen deltog sammen med flere prominente navne i weekendens stævne. Allans kampe er altid garanti for seværdig bordtennis. Som her i en af mange fine dueller med Mogens Sonnichsen. 


 

 

 

 

 

Tilføjet den 13. august

Nyt medlem i Ungdomsudvalget 

Vi byder Anette Asmussen hjerteligt velkommen i Ungdomsudvalget. Anette har det sidste års tid fungeret som sparrings spiller for vores bedste ungdomsspillere. Hun er ud over at være en dygtig bordtennisspiller, også et varmt menneske, der brænder for at give sin passion for sporten videre til vores børn. 

Ungdomsudvalget tæller udover Annette også Nicolai Henriksen (træner, bestyrelsesmedlem og seniorspiller), Kenny Petersen (træner, bestyrelsesmedlem og seniorspiller), Mads Sindbjerg (træner) og Henrik Vonebjerg (forælder) 

 

 

 

 

 

 

 

Tilføjet den 13. august

Drengedivisions venskabskamp

Som optakt til denne sæson er det lykkedes at arrangere en venskabskamp imod Ribe. Lørdag den 2. september tager vores drengedivisionshold, som udgøres af Benjamin V, Benjamin M, Nick og Simon til Ribe for at teste formen af, inden det for alvor går løs, når de søndag den 10. september skal til Hillerød og spille 1. runde mod Virum og Hvidovre 1.

 

 

 

 

 

Tilføjet den 2. august 2017


Bordtennisskole 2017 i Korup

Mille, Maja, Marcus, Jonas og Magnus deltager i denne uge sammen med 34 andre fynske drenge og piger i dette års bordtennisskole i Korup.


 

 


Bordtennisklubben TRITON      Rødegårdsvej 200      5230 Odense M      Telefon 65 93 20 33