Menu Nyheder: Denne side indeholder information om aktuelle holdkampe, stævner og andre begivenheder. Forældre til ungdomspillere bedes holde sig jævnligt opdateret her
Nyheder
holdliste
træningstider
Galleri/Video
Kalender 17/18

Tilføjet den 13. august

Nyt medlem i Ungdomsudvalget 

Vi byder Anette Asmussen hjerteligt velkommen i Ungdomsudvalget. Anette har det sidste års tid fungeret som sparrings spiller for vores bedste ungdomsspillere. Hun er ud over at være en dygtig bordtennisspiller, også et varmt menneske, der brænder for at give sin passion for sporten videre til vores børn. 

Ungdomsudvalget tæller udover Annette også Nicolai Henriksen (træner, bestyrelsesmedlem og seniorspiller), Kenny Petersen (træner, bestyrelsesmedlem og seniorspiller), Mads Sindbjerg (træner) og Henrik Vonebjerg (forælder) 

 

 

 

 

 

 

 

Tilføjet den 13. august

Drengedivisions venskabskamp

Som optakt til denne sæson er det lykkedes at arrangere en venskabskamp imod Ribe. Lørdag den 2. september tager vores drengedivisionshold, som udgøres af Benjamin V, Benjamin M, Nick og Simon til Ribe for at teste formen af, inden det for alvor går løs, når de søndag den 10. september skal til Hillerød og spille 1. runde mod Virum og Hvidovre 1.

 

 

 

 

 

Tilføjet den 2. august 2017


Bordtennisskole 2017 i Korup

Mille, Maja, Marcus, Jonas og Magnus deltager i denne uge sammen med 34 andre fynske drenge og piger i dette års bordtennisskole i Korup.


 

 


Bordtennisklubben TRITON      Rødegårdsvej 200      5230 Odense M      Telefon 65 93 20 33